woensdag 1 augustus 2007

Hoe word ik slimmer 2

Bij meer dan 10 miljoen mensen wereldwijd maakt Dr Kawashima’s Brain Training voor de Nintendo DS reeds deel uit van hun dagelijkse leven. Dr. Kawashima keert nu terug met nieuwe oefeningen waarmee je de verschillende onderdelen van je hersens kunt blijven stimuleren! Meer Brain Training van Dr. Kawashima: Hoe oud is jouw brein? zal met volledig nieuwe oefeningen en hersenleeftijdstests zelfs voor de best getrainde grijze massa's een uitdaging vormen! Mensen van alle leeftijden zullen genieten van de oefeningen die je helpen je hersens te stimuleren en je geheugen-, reken- en observatievaardigheden te verbeteren. Het enige dat je hiervoor nodig hebt zijn enkele vrije minuten per dag.

Leid je een druk leven? Dankzij de draagbaarheid van de Nintendo DS kunnen eigenaars van dit spel de oefeningen doen waar en wanneer ze maar willen. De hersenleeftijdstest meet de snelheid en nauwkeurigheid waarmee de oefeningen gedaan worden. Hierdoor kunnen spelers hun voortgang in de gaten houden en zo eenvoudig zien of ze vooruitgang boeken. Heb jij een paar minuten over om je hersens te trainen? In Meer Brain Training van Dr. Kawashima: Hoe oud is jouw brein? is jezelf testen net zo eenvoudig als tot drie tellen. De spelers houden de Nintendo DS vast als een boek en gebruiken de stylus om hun antwoorden op het intuïtieve touchscreen van de DS te schrijven.

Iedereen die wel eens wat heeft opgeschreven of een boek heeft gelezen zal zich dan ook meteen thuis voelen met Meer Brain Training van Dr. Kawashima: Hoe oud is jouw brein? •Alle oefeningen zijn gebaseerd op eenvoudig uit te voeren wiskundige, cognitieve en taalvaardige taken. In een van de oefeningen spelen deelnemers Steen, papier, schaar, maar de instinker is dat ze soms gevraagd worden om de verliezende partij aan te wijzen. In 5 x 5 onthouden worden de deelnemers gevraagd om eenvoudigweg de posities van getallen in een rooster te onthouden. In Wisselgeld is het de bedoeling dat deelnemers zo snel mogelijk het juiste wisselgeld teruggeven. •Tot ieders tevredenheid keert ook het populaire cijferspel sudoku terug. Dit keer kun je genieten van meer dan 100 puzzels in drie verschillende moeilijkheidsgraden!

1 opmerking:

  1. Het werkt heel prettig en is leuk om te doen. De eerste keer was ik 74 jaar, de tweede keer 54 en de laatste keer 40 jaar. Ook ben ik helemaal verslaafd geraakt aan sudoku. Wij hebben de Nintendo DS lite.

    BeantwoordenVerwijderen