donderdag 23 augustus 2007

Annemarie legt zich neer bij besluit over pompinstallatie

Burgemeester Jorritsma heeft zich neergelegd bij het besluit van de provincie Flevoland om geen vergunning te verlenen voor de pompinstallatie bij hun (gigantisch lelijk) huis in Overgooi. Ze zal geen juridische vervolgstappen nemen tegen dit besluit. In haar verklaring geeft ze aan dat ze gehoopt had dat de provincie verder zou kijken dan haar neus langs was, uiteraard moet ze nog haar afkeuring erover duidelijk maken. Van mij had ze dat wel mogen doen, dat had namelijk betekend dat ze had moeten aftreden. Ze had namelijk met de gemeente de afspraak gemaakt dat - wanneer ze in beroep zou gaan tegen de beslissing van de provincie - ze af zou moeten treden. Zover komt het dus (helaas) niet, helaas zal ze nog een paar jaar blijven zitten en wie weet wat voor afgekeurde minister we dan gaan krijgen.

2 opmerkingen:

  1. Is DHR Melkert niks voor jullie ?? die zijn ze in Amerika ook hardstikke beu ...dus wie weet das lachen met die gast hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ach, er zijn nog zo ontzettend veel uitgerangeerde ex-ministers te vinden. Daarbij zal het wel een VVD-er moeten zijn en volgens mij is Adje iets linkser dan de gemiddelde VVD-er.

    BeantwoordenVerwijderen