donderdag 17 september 2009

Wilders

Gisteren het debat gezien in de tweede kamer , voornamelijk toen Wilders aan het woord was.
Iedereen kreeg een veeg uit de pan van hem. Tegen Wouter Bos zei hij: Ja jij verschuilt je achter je GEDECLAREERDE Rayban Zonnebril. nou ja als je zoveel verdiend en dan nog een zonnebril declareert en hij is niet de enige.
Hij had het over de gevangenen die volkomen in de watten worden gelegd en veel te vroeg weer vrij komen. En over de bejaarden die nog tulpenbollen hebben moeten eten in de oorlog (dit was voornamelijk in Noord- en Zuid-holland) maar alla, die nu 24 uur met dezelfde luier aan moeten zitten en maar 1 keer in de week onder de douche mogen en buiten moeten roken.
[edit Nico: hier is het filmpje:]


Achter de regeringstafel waren ze wel stil en werd er goed geluisterd. Maar ja ...weinig interesse in oude mensen natuurlijk ...daar moeten ze het niet meer van hebben qua stemmen.
Wilders sloeg bij mij de plank volledig mis ...toen hij vorige week zei dat hij de draagsters van hoofddoekjes [hij noemde het kopdoeken] 1000 Euro wil laten betalen. Dat slaat echt nergens op.

Wat ik dan weer niet begrijp toen de Majesteit van de week in de troonrede zei dat iedereen er volgend jaar op achteruit gaat en dat we ALLEMAAL de schouders er onder moeten zetten. Zij krijgt er volgend jaar 30.000 Euro bij en Willen A en Maxima samen 14.000 Euro erbij. Hoe is het mogelijk? Nog meer geld om naar Geurnsey te zenden en zodoende onze belasting te ontduiken. Twee postadressen heeft de gehele familie daar namelijk om de belasting te ontduiken.

2 opmerkingen:

  1. OK, daar ben ik het wel mee eens. Welke coalitie zou je dan graag zien?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou zo ver is het nog niet en hopelijk gaat dat de komende tijd voor ons wat duidelijker worden.

    BeantwoordenVerwijderen