maandag 10 mei 2010

Wedstrijd

Op 24 april heb ik mee gedaan met musicalvorm wedstrijd, dat is karate op muziek. Ik ben 4de geworden. Volgende keer ga ik ook vechten, alleen moet ik dan wel oppassen dat ik geen pijn krijg. Pappa was coach.


Hier staat het filmpje.

9 opmerkingen:

  1. Je deed je kata zo ontzettend mooi, alle oefeningen waren heel strak, het kon niet mooier. Ik kreeg kippenvel toen ik naar je aan het kijken was. Het was jammer dat de jury er niet meer punten voor gaf.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mamma had genoten. Je zit minder dan een 1 jaar op karate en doet het al zo goed! Radslag met 1 arm heb je in 2 weken geleerd. Alles had je helemaal onder controle. Super goed van je, hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik had het filmpje al op jullie t.v. gezien maar evengoed als ik het zie krijg ik kippenvel.
    En dan weer goed gaan oefenen voor de volgende wedstrijd. succes alvast

    P.S we missen jullie wel hoor !!!!.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Melissa als ik je zo bezig zie zie
    ik een kampioen in wording.
    Dat je nu niet eerste bent geworden
    moet je niet erg vinden, je bent pas bezig en toch al zo goed en nu heb je
    een doel om naar toe te werken en
    jij wordt gegarandeerd nog eens
    eerste,succes.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dankjewel, mijn volgende wedstrijd is 26 Juni en dan is de trouwerij van Raymon en Sonja. Mijn examen is 19 juni.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo hee Melissa, wat goed gedaan zeg! Ik wou dat ik het ook zo kon.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel verrassend!!! Ons nichtje Melissa, altijd lief en vrolijk zoals wij je kennen, laat zien dat je een ijzeren discipline kan opbrengen. Met andere woorden: Je bent heel veelzijdig en daarmee kun je alles bereiken wat je maar wilt. Ik zie het al voor me. Een optreden voor een volle zaal, de gordijnen gaan open, Melissa achter de piano in de spotlight en laat een klasiek nummer horen onder begeleiding van een groot orkest. De muziek gaat vloeiend over op Afrikaanse dans en je gaat tekeer op jouw Djembé en heel de zaal doet mee. Je springt met een zeer soepele sprong boven op jouw piano en je geeft een knap stukje vechtkunst dat laat zien hoe jij jouw lichaam beheerst. Als afsluiting van de show komt jouw kleine zusje het podium op rennen met een bosje bloemen en geeft ze aan jou. Twee zusjes die ontzettend veel om elkaar geven en de een het grote voorbeeld is voor de ander.
    (zal nog wel eens botsen als het om make-up gaat, maar dat mag) Zorgzaam, behulpzaam en zeer leergierig voor en van elkaar. We kunnen trots op jullie zijn!!

    Sorry, ik draaf misschien wat door en zal maar afsluiten. Maar ik weet hoe je je als ouder voelt om je kind zo bezig te kunnen zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. ja, ik speel ook piano en ik ga 23 juni optreden. komen jullie dan kijken? en op 20 juni is mijn streetdance optreden.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. 23 juni moeten we allebei werken, maar 20 juni zou wel kunnen. Het is dan wel vaderdag. Komen jullie dan volgend weekend naar de Open Tuindagen bij ons? Raymon wilde onze tuin ook nog eens graag zien.

    BeantwoordenVerwijderen