zaterdag 29 januari 2011

Caravan

Vorige week hebben we de knoop door gehakt en zijn we overgestapt op een andere (grotere) caravan. Het is de Hobby 460 UFE De Luxe geworden. Van alle gemakken voorzien en zelfs een mover om de caravan, met behulp van afstandsbediening, op zijn plaats te zetten. Onze Dethleff heeft zijn best gedaan en heeft ons veel lol bezorgd.
Deze caravan heeft vier slaapplaatsen, rondzit (tafel met plaats voor zeker 6 personen) een keuken, badkamer met douche (warm-en koud water, wc, ringverwarming (vergelijkbaar met de verwarming van een auto), luxe dakramen, zeer luxe voortent (nieuw model) en extra laadvermogen van dik 300kg. Biedt ook plaats voor een tv en aansluiting op schotel is voorzien.

Volgende week is hij klaar om opgehaald te worden en parkeren we hem nog een tijdje op onze eigen camping thuis totdat we op de camping in Groede terecht kunnen. (eind maart) Daar mag hij dan blijven staan tot eind oktober, alhoewel we deze zomer van plan zijn om ermee naar Italië te reizen.
We hebben er helemaal zin in!!

2 opmerkingen:

  1. Jullie zouden ook op hotel kunnen gaan naar Italie dan passen wij wel op de caravan tot jullie weer terug zijn en dan kunnen jullie alles
    rustig aan doen,is ook niet zo vermoeiend,snap je.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik snap het!! We nemen het in overweging. Goed idee trouwens.

    BeantwoordenVerwijderen