woensdag 18 mei 2011

Kuikens


Ook dit jaar hebben we weer kuikens. Hadden we er vorig jaar 3, nu zijn het er 7!! Het gele kuikentje van vorig jaar is nu een grote haan die dus vader is geworden bij zijn moeder. Vreemde constructie, maar ja, zo gaat dat in de dierenwereld.

2 opmerkingen:

  1. Je was er vroeg (6:09) bij met je stukje. Euh...een haan die zijn moeder "trapt" lijkt me niet echt een goede situatie. Die kuikens zijn zowel zijn kinderen als (stief) broertjes/zusjes en natuurlijk allemaal zo dom dat ze nooit hun school gaan afmaken of een fatsoenlijke baan kunnen vinden. Gaat pa/(stief)broer nu straks ook de dochters/(stief)zusjes "trappen"? Een grote incest boerderij straks. Maar serieus, kan je die haan niet ruilen met iemand anders?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hè, wat raar dat hij er nu wel op staat. Gisteren lukte het niet. Nou nee hoor, zo'n haan pakt wat ie kan en of dat nou familie is... Maar we laten nu geen kuikens meer uitkomen. Tis genoeg geweest. We zullen 2 kipjes houden als die erbij zitten. Je moet dan inderdaad wel een haan vervangen als je verder wilt kweken. Of andere eieren laten uitbroeden.

    BeantwoordenVerwijderen