woensdag 4 april 2012

Geen broekriem in de wereld

Het bericht dat alle andere broek-afzak berichten overbodig maakt: "Een 31-jarige Amsterdammer die ervan werd verdacht dat hij vorig jaar het 4-jarige dochtertje van zijn toenmalige vriendin misbruikte en met twee soa's besmette, is dinsdag vrijgesproken door de rechtbank in Lelystad. De Amsterdammer had dezelfde twee soa's die ook bij het meisje werden ontdekt, maar volgens de rechtbank kon niet worden uitgesloten dat de kleuter de ziektes op een andere manier had opgelopen. Wel werd de man veroordeeld voor ontucht met twee meisjes van 11 en 12 jaar oud in Almere. Daarvoor kreeg hij 6 maanden cel. Het Openbaar Ministerie (OM) had de rechtbank om 4 jaar cel gevraagd voor alle feiten."Tsja. Wat moet je hier nog aan toevoegen? Een verzuchting over D66-rechters? Onbevestigde geruchten dat de kleuter in kwestie het aan zichzelf te danken had omdat ze er om bekend stond op de peuterspeelzaal zomaar iedereen in d'r luier te laten? De verzachtende omstandigheid van de verbroken relatie van de man? Er zijn geen riemen op deze aarde om mijn broek omhoog te houden na het lezen van dit bericht. Je mag je dan verwonderen over de (bijna) dagelijkse berichten van zichzelf verrijkende bestuurders, dit slaat toch alles. Hoe kan je als vader van die meisjes nu geen eigen rechter gaan spelen? Het leven van die meisjes is voor de rest van hun leven beschadigd en de dader krijgt 6 maanden? Er staat niet eens vermeld of dat is met aftrek van het voorarrest want dan is de kans groot dat hij zijn "straf" al heeft uitgezeten.

3 opmerkingen:

  1. Godallemachtig: hoe is het mogelijk
    Kotsen moet je van zo'n bericht, en die vent lacht zich kapot loopt waarschijnlijk weer al lang buiten,
    Hadden de Rechters geen arts geraadpleegd, ik neem aan dat een dokter toch wel weet dat een klein kind geen soa in de zandbak op kan lopen
    Marit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Walgelijk! Er zijn geen woorden voor.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tja, aan de andere kant mag er bij gerede twijfel [kots!] natuurlijk geen onterechte straf worden uitgedeeld. Daarbij is 6 maanden toch veel te kort voor ontucht op 2 (!) meisjes. Dit is duidelijk een recidivist die dat (waarom niet?) weer zal gaan doen.

    BeantwoordenVerwijderen