dinsdag 20 mei 2008

Buiten koken


De Skottelbraai Cadac Carri Chef Deluxe is het topmodel uit de collectie en is geschikt voor barbecuen, grillen, (roer)bakken, koken en braden. Met ovendeksel voor ovenfunctie.
Op de geƫmailleerde Skottelbraai kunt u een complete maaltijd bereiden. Vlees, groenten (roerbakken) aardappelen, vegetarische gerechten, maar u kunt ook frites of vis frituren. Diameter Skottel 52 cm
Met het deksel maakt u van de barbecue een oven., voor oa.heerlijke pizza's en afbakbroodjes.
Op het barbecue gedeelte kunt u op de gebruikelijke wijze roosteren. Met vetopvang reservoir. Diameter barbecue 44 cm.
De grillplaat is Teflon gecoat en aan twee kanten te gebruiken. De geribbelde zijde voor steaks en visfilet, de gladde kant voor het bakken van pannenkoeken, eieren enz.
De onderzetter is te gebruiken als pannensteun boven de gasbrander en, omgekeerd als tafelonderzetter.
Inclusief Cadac receptenboekje (engelstalig)
Piƫzo ontsteking.
Gasregelaar aan de bak.
Werkblad tussen de poten
Gasbrander 0 – 3,6 KW
Geschikt voor butaan- en propaangasflessen.
Werkhoogte 80 cm.
In een oogwenk te demonteren en mee te nemen in de bijgeleverde draagtas. Elk onderdeel van de Cadac Carri chef heeft een eigen opberghoes.
Wat een uitkomst, zo'n apparaat. Als het weer wat meewerkt kunnen we voortaan altijd buiten koken. En anders kunnen we hem in de kas zetten. Uiteraard gaat hij mee als we gaan kamperen.
Vanavond hebben we kipkebab gewokt evenals gebakken aardappelen en ook de spinazie was gewokt. Echt lekker!

1 opmerking:

  1. Ooit (een jaar of 15 geleden) ben ik bij de introductie van dit apparaat geweest bij ...... Paul de Leeuw. Hij deed toen een persiflage van "amazing discoveries" een na-gesynchroniseerd Amerikaans verkoopprogramma. Hier staan wat recepten voor deze schotel om te braden.

    BeantwoordenVerwijderen