woensdag 20 december 2006

Het was te verwachten: de regels zoals die er voor het klootjesvolk zijn gelden niet voor Mevr. Jorritsma. Waarom zou zij een vergunning moeten aanvragen voor haar systeem om goedkoop aan warmte te komen? De gemeenteraad gaat haar nu toch maar eens aan de tand voelen waarom ze geen vergunning heeft aangevraagd voor haar warm water systeem. Ik zou het niet in mijn bolle kop halen om iets illegaals te doen. Ik kijk er echter helemaal niet van op dat Mevr. Jorritsma deze handelswijze hanteert. Nu heeft ze al meer dingen gedaan die eigenlijk niet door de beugel konden. Zoals het weggeven van een lap grond t.w.v. € 180.000,- aan Talpa zodat zij het in een programma konden gebruiken. Ook de speciale regeling die er binnen de gemeenteraad is ingesteld zodat Jorritsma bouw aan alle bouw projecten mee kan doen zonder dat ze *kuch* bevooroordeeld (hahahahahaha) worden. Ze doet mij erg denken aan Ebenezer Scrooge (zie plaatje) die maar één doel in het leven heeft: zoveel mogelijk geld vergaren en alle regels zoveel mogelijk proberen te omzeilen of gewoon doen of ze niet bestaan. Ik juich de dag toe dat die dikke trol ....euh....enigzins gezette dame oprot ....euh....haar wachtgeld gaat innnen ....euh....een andere baan gaat zoeken.

5 opmerkingen:

  1. Ja ja wij hadden het gelezen in de krant van Mevrouw de Burgemeester, maar ik dacht ik laat het niet weten naar de kinderen wat Mevrouw allemaal klaarspeelt,
    Goh.... je schrijft wel erg zuur over haar zeg, en ze is nogwel van je favorite partij t.w de VVD.
    Nu zouden jullie eens zonder vergunning moeten verbouwen ......nou dan kun je het afbreken hoor .....zo werkt het wel natuurlijk.
    Wat je ook nog kan doen is: lid worden van een partij je naar boven proberen te werken, dus dikwijls zomaar wat roepen in een vergadering veel met de ellebogen werken etc ...moet jij eens opletten ben je ook zo burgemeester hoor. Jullie burgemoeder was ook ooit een blauwe maandag zieken verzorgster.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jorritsma is gewoon veel te dom om de boel om de tuin te leiden.
    Dit soort praktijken komt men wel vaker tegen tegen denk ik maar dat wordt niet aan de grote klok gehangen.
    Iemand uit de politiek, showbiz en/of sportwereld die wat bekendheid hebben opgebouwd liggen voortdurend onder schot als het gaat om misstappen maken.
    Grote verhalen in kranten en dat soort dingen maar uiteindelijk loopt alles met een sisser af.
    Denk aan Lubbers met zijn familiebedrijf, Towers en Blind die iemand aanrijden met een glaasje op en onze grote vriend Prins Bernhard.
    Als gewone man wordt je met de grond gelijk gemaakt door hoog opgelegde boete's en claims.
    We kunnen er over twisten mensen maar zo gaat dat nu eenmaal.
    Gelukkig is het nog niet zo gek als in Brazilie waar de grote heren zichzelf een loonsverhoging toebedelen van maar liefst 90%, en dat terwijl vele kinderen liggen te sterven langs de kant van de weg.

    Wat ik niet snap is, in de zaak Jorritsma, dat de aannemer zo'n installatie aanlegt zonder dat er een vergunning is. Zou hij ook niet schuldig zijn?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @stanny: Hahahahahahaha, weet je wie de bouwer is?......[tromgeroffel].....

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen