woensdag 6 december 2006

Vuiltje in het oog?

Een diepgaand onderzoek naar hoe iemand een vuiltje uit zijn oog tracht te halen. Gewoon met de wijsvinger toch?

4 opmerkingen:

  1. Zo, bij de keuze om mijn ochtend-boterham te verteren of uit te kotsen heeft mijn lichaam onvrijwillig voor het laatste gekozen zodra ik de foto bekeek.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sorry hoor..
    Dit zie ik toch liever dan de dolfijnen die op gruwelijke wijze werden afgemaakt, want dat beeld doolt nog steeds door mijn hoofd.
    En er wordt gereageerd, in tegenstelling tot mijn vorige post over de kruiwagen.
    Dus morgen kun je smakelijk je boterham op eten Nico. Trouwens.... Nuttig jij je ontbijt voor de computer?? Dat is natuurlijk niet goed voor de spijsvertering.
    Je hoort lekker buiten te zitten met een lekker ochtendzonnetje op je bol.
    Dat doen wij ook meestal, alleen tocht het de laatste tijd nogal op de veranda.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is ook de bedoeling van dat filmpje: dat mensen gaan nadenken over zulke zaken. Het is erg maar je kan tegenwoordig geen product meer kopen of er zit niet een of andere smerige zaak achter. Programma's als de Keuringsdienst van waarde maken dit inzichtelijk. Wie denkt er bijvoorbeeld aan dat chocoladefabriekanten niet kunnen garanderen dat de cacao waarvan hun chocolade gemaakt is slaafvrij is geproduceerd? Het enige wat je naar mijn mening kunt doen is zo goed mogelijk op te letten wat voor producten je koopt. Koop bv biologische producten en gebruik de viswijzer wanneer je vis gaat kopen.

    BeantwoordenVerwijderen