dinsdag 1 april 2008

Vierde en vijfde bouwweek serre

In de laatste 2 weken is er niet zoveel gebeurd al is het wel de grootste verandering. De serre staat er en het afwerken kan beginnen. De planning is - op dit moment - dat de serre binnen 2 weken klaar is.
Dit stond er toen we terug kwamen van vakantie afgelopen zaterdag.
Maandag is de serre verder afgewerkt. Er zijn nog een paar kleine dingtjes en 1 groot ding die de serre bouwers moeten doen.
Dit is dus het grote ding wat nog opgelost moet worden. Zowel de bouwer als de planner (die er toevallig was) vertelden mij dat toen ze deze plaat plaatsten, er al een klein scheurtje in de hoek zat. Je kan wel stellend dat dat scheurtje ietsjes groter is geworden. De verwachting is dat eind volgende week de nieuwe glasplaat komt zodat deze tegelijk met de andere kleine dingetjes kan worden opgelost. Het wachten is nu op de afbouwer die de vloer gaat storten, de muren stucken en wat verder gedaan moet worden om de serre "leefbaar" te maken.

3 opmerkingen:

  1. Nou dat ziet er goed uit! Jammer van die scheur, gelukkig is het nu ontdekt en niet dat alles al klaar was.

    Nu nog de zon!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is niet verkeerd!! Kan dat glas toch niet vallen, want je zult er maar onder staan. Of een van de kinderen wanneer de deur open-of dichtslaat.
    Daar moet je toch niet aan denken!!
    Kun je er een houten plaat onderzetten, die het glas opvangt in geval van.
    Slordig dat de aannemer daar niet aan denkt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nee hoor, alleen de bovenste glasplaat is kapot, de onderste (geharde) glasplaat is nog heel. Er is geen gevaar voor mensen die eronder zouden lopen. Omdat er nog geen dekvloer in de serre ligt komen we zowiezo nog niet in de serre dus in dat geval zou het ook nog geen probleem zijn.

    BeantwoordenVerwijderen