zondag 23 november 2008

Ski kleding

Vanmorgen hebben we gekeken naar het program van Harry Mens.
En een reportage gezien van de nieuwste ski kleding en aanverwante artikelen.
Tja ...je MOET natuurlijk wel merkkleding kopen, zoals daar zijn ..Prada, Armanie ...van Gils etc.
De kleuren voor deze winter zijn ...paars ook voor de meisjes en natuurlijk rose.
Blauw en wit. Prijzen werden er niet genoemd maar het zag er mooi uit.
Alles te koop bij de Ski hut in Scheveningen.

Mocht je er voor de kinderen ski 's kopen , en ze worden na verloop van tijd te klein....dan kun je ze inruilen.

3 opmerkingen:

  1. Nou ik ken wel iemand die vast en zeker in het rose naar de wintersport zal gaan. Ik vind het ook een vrolijke kleur en zeker op de piste. Dan zie je die in het wit helemaal niet. En das toch wel prettig als je ze onderweg tegenkomt. Maar het is wel heel stijlvol, dat wit. Een witte broek, wit coltruitje, witte jas, witte muts, grote donkere zonnebril en lange blonde manen. Zoiets trekt de aandacht wel.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wit is een hele slechte kleur om te dragen in de sneeuw. Zolang je niet met mode kleuren van 10 jaar geleden (of die moeten inmiddels weer "in" zijn) loopt, maakt het niet uit. Verder gaat het er meer om hoe je er mee skied dan hoe je er uit ziet. Je kan het zo duur maken als je zelf wilt. Ik zag gisteren dat de Lidl zelfs skikleding verkoopt. Mijn ervaring is dat een trui/jas van een paar honderd Euro net zo lang mee gaat als een van 50 ~ 100 Euro.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wij hebben allebei een skibroek bij Aldi gekocht. Die leuke turkooize broek van mij en die legergroene van Stanny. Prima broeken! Nog geen 20 euro destijds (2 jaar geleden). We gingen toen (in Flaine) niet skiƫn, maar de broeken waren lekker warm. Wel hebben we nu thermo onderkleding van Craft aangeschaft. Dus de basis is goed.

    BeantwoordenVerwijderen