zaterdag 2 oktober 2010

Eindelijk

Nou, het heeft een hele tijd geduurd maar deze week hebben we eindelijk onze videocamera terug. Op het vliegveld van Fuerteventura was deze kwijt geraakt toen de camera door de scanner heen moest. In het vliegtuig al de reisleider ge-smst en toen we op Schiphol aankwamen meteen de GSM aangezet. Gelukkig was er meteen een berichtje dat de camera gevonden was. Het was nog niet zo gemakkelijk om de camera naar Nederland te krijgen. Vorige week kreeg ik een mailtje vanuit Fuereteventura dat de reisleider de camera had meegegeven aan een vriend die in Belgie woont. Hij was dus al een heel eind op weg. Die man gebeld en hij zou de camera opsturen. Ik vroeg hem zijn bankrekeningnummer zodat ik de kosten kan terug storten. Ik wacht nog op alle gegevens want je kan niet zomaar geld overmaken op een buitenlands rekeningnummer. Daar zijn IBAN nummers en/of SWIFT codes voor nodig alsook de naam van de bank en plaatsnaam waar deze gevestigd is. Nou ja, de camera is in ieder geval al terug en we kunnen nu eindelijk de vakantiefilmpjes bekijken. Veel dank aan Hans en Joachim die ervoor hebben gezorgd dat de vele fimpjes (ook van karatewedstrijden enzo) niet verloren zijn gegaan.

3 opmerkingen:

  1. Dat heeft inderdaad lang geduurd. Je had beter even een retourtje Fuerteventura geboekt. Weekendje weg of zo. Maar ik ben wel benieuwd naar de filmpjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat de camera terug is.en dat zij mee wilden werken op hem terug te sturen.

    Hoe is de eerste zwemles van onze jongste kleindochter verlopen. Wil ze dat eens laten weten op de weblog ??

    Het ziet er wel goed uit die nieuwe weblog, onze deskundige of eehhh hoe heet zo iemand ook alweer, begint met een N geloof ik, heeft z 'n best gedaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mazzel heb jij gehad,je had er net zo goed nooit meer iets van
    gehoord maar er zijn gelukkig ook nog
    eerlijke mensen op deze aardkloot,
    proficiat.

    BeantwoordenVerwijderen