woensdag 29 december 2010

Blauwe papiercontainer


Enige weken geleden kregen wij onze blauwe papiercontainer terug zonder deksel. Het zat al wat los, dus waarschijnlijk is het losgeraakt en in de grote molen terechtgekomen. Een e-mail naar de gemeente gestuurd waarbij we bericht terugkregen dat de container op woensdag 22 december gewisseld zou worden. We mochten de container niet op eigen grond zetten of op de verzamelplaats. Die laatste hebben we hier niet in de straat en op eigen grond zetten zal dus wel moeten, anders staat hij op de openbare weg. Wat niet handig is hier.
's Middags komt er een klein vrachtwagentje van de gemeente wat hier ruim een kwartier stond met mannen erom heen die onze container zochten. Denken we, want er gebeurde niets. De oude container stond er nog. Ze hadden niet aangebeld of een briefje in de bus gedaan, dus wat nu?
Weer een e-mail naar de gemeente die ons per omgaande meedeelde dat de container op woensdag 29 december gebracht zou worden, want de mannen waren elders ingezet wegens de gladheid. Raar, ik heb ze toch echt gezien.
We hadden de container buiten laten staan en deze was op donderdag 23 december gewisseld. Alleen.... het deksel was ontzettend krom zodat het half open staat.
E-mail naar de gemeente. Op woensdag 5 januari komen ze de blauwe bak omwisselen. Niet op eigen grond en niet op de verzamelplaats zetten.
Dinsdag 28 december zie ik een paar mannen van de gemeente een blauwe container uitladen. Ik ren naar beneden, maar helaas, ze rijden net weg. Container bekeken en wat zie ik: dit deksel is zonodig nog krommer en er is een heel stuk uitgescheurd aan de zijkant.
E-mail gestuurd naar de gemeente. Zijn er nog onbeschadigde containers te verkrijgen en wat doen we op 5 januari. Want er staat hier nog een blauwe container met een krom deksel.
Wordt vervolgd!

2 opmerkingen:

  1. Wij hebben nu 2 blauwe en 1 groene duobak. De ene blauwe is voor papier en de andere voor plastic. De duobak is voor groenafval en de rest.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tjonge wat fijn al die bakken, wij hebben helemaal geen containers.
    Sommige mensen hebben ook alles.

    BeantwoordenVerwijderen