woensdag 27 juli 2011

Rodney King taferelen in Zeeuws-Vlaanderen

Dit geloof je toch niet? Een ouder echtpaar (waarschijnlijk babyboomers!) met van die stomme unisex (elektrisch ondersteunende) fietsen en dito beige windjacks stelen tijdens een van hun obligate fietstochtjes pee'n (wortels) van vriendelijke hardwerkende Zeeuwse boer. Gewoon, in de remmen, de akker op lopen en vier (4!) stuks Hollandsche bospeen STELEN uit de koude Zeeuwse grond en de gestolen waar in de fietstassen (!!!!!) stoppen & wegfietsen. En die boer die zegt daar natuurlijk wat van. Zo rollen de boeren in Zeeland. Keihard Johnny Hoogerland-stylie. "Eejj. Opoe! Blief mee joe pot'n van mien pee'n." (Hee. Opa. Blijf met uw vingers van mijn wortels af - red.) En dan gebeurt het. Het hele zaakje explodeert in een ziedende kermis van haat en geweld. Stropende babyboomers willen de wortels niet teruggeven en boer confisqueert daarop een fiets. Voor wat, hoort wat. Vervolgens komt een vier man sterk AT-unit van de politie erbij (uit Middelburg?) en dan loopt het gigantisch uit de klauwen. Check Omroep Zeeland voor een verslag.

3 opmerkingen:

  1. Hahahahaha erg leuk stukje maar ja aow hé, de prijs van een bos peen ongv 20 stuks is toch 70e ct.
    Niet te geloven je zou je toch enorm schamen als je betrapt wordt.
    Maar bij de ingezonden stukjes vonden veel mensen dat de Boer wel erg gierig was DIE OUDE ARME MENSEN de peetjes niet gunde ttttssss
    TIS GEWOON DIEFSTAL !!!!!!
    Boer had wel een gebroken pols en lelijke verwondingen aan zijn hoofd door de 4 man politie die hem tegen de grond gooide en hem in de boeien mee naar het buro namen de dieven mochten weer snel naar huis.
    TUIG VAN DE RICHEL!!!!

    BeantwoordenVerwijderen