zondag 10 juli 2011

weekend

Het was een feest om mee te maken afgelopen zaterdag, Toen we in Almere aankwamen werden we naar ons hotel gebracht, echt een verrassing, het hotel is nog maar een half jaar open, schitterende kamer/badkamer hele mooie materialen gebruikt, badkamer zeer lux [en we zijn toch wat gewend [Sri Lanka] heel vriendelijk personeel, kortom een heel prettig verblijf.
En dan de wedstrijd van de dames, erg leuk om te zien hoe alles verloopt, en het succes 4 eerste prijzen voor Melissa en 1 eerste prijs voor Anne-fleur, zo leuk om die kleine te zien, zo serieus die jury keek, en zij zo mooi haar kata deed met als cijfer een 7.1/2.
Wat waren we trots.
Als afscheid van het sportjaar een bbq waar wij ons toch altijd wat ongemakkelijk voelen, maar we hadden gelukkig ook wat meegenomen, dat scheelt en niemand kijkt er raar van op dat wij er dan nog zijn.

Mag ik niet vergeten te vermelden dat de rapporten van de dames heel erg goed zijn, jammer dat er geen cijfers op staan, [ het laatste bolletje staat voor zeer goed of uitmuntend] en snel geteld stonden er zo'n 7 bij Melissa op , laat ons zeggen dat het goed is voor 7 keer een negen.
Ook het commentaar onder de verschillende vakken was alleen maar zeer lovend, wat heerlijk zo een schooljaar af te kunnen sluiten.
Ook voor Anne-fleur alleen maar goede reacties dat belooft wat voor de toekomst.
Gevraagd of ze al wisten wat ze wilden worden: Melissa taarten bakster en Anne-fleur verkoopster in een dierenwinkel ttttttsssss. we zullen zien.
Als ze maar gelukkig worden.



1 opmerking:

  1. Nog maar een keer proberen, de eerste keer kreeg ik een foutmelding. Het was voor ons ook een heel leuk weekend, zeker ook omdat jullie er waren.

    BeantwoordenVerwijderen