vrijdag 9 november 2007

Graaien maar!

Voor de 5e keer had H&M een unieke collectie, speciaal ontworpen voor H&M door een bekend modeontwerper. De beperkte collectie die gisteren verkocht werd, was ontworpen door Roberto Cavalli.

Vele mensen stonden gisteren urenlang te wachten tot de verkoop begon. Zodra de H&M openging, stormden zij naar binnen. Bij de rekken was het graaien. Zelfs d
e kleding van paspoppen werden van hun lijf gerukt. Het maakte niet uit of het de juiste maat was of niet, en wat voor een kledingstuk het was. Het ging erom dat je er één had! Binnen mum van tijd was alles uitverkocht.

H&M verkocht de collectie ook online. Onbegrijpelijk waarom de dames (en heren?) niet via internet kochten, maar voor tijdverspilling kozen. Het zou mij niet verbazen dat er mensen bij waren die een halve dag vrijgenomen hadden om urenlang voor de deur te staan.

Als je na het zien van de collectie ook een kledingstuk wil, hoef je niet treuren. Het is volop te koop via Marktplaats en ebay.

3 opmerkingen:

  1. De verkoop ging op internet pas om 23:59 uur van start en deze was ook zeer snel uitverkocht. Je moest er dus snel bij zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had het in een blad gelezen van de verkoop. Maar zo goedkoop was het toch niet? Veel feestkleding. Hij is toch ook de ontwerper van (de zwangere) Jennifer Lopez? Het was heel moeilijk voor hem, want haar buik groeide elke week. Tja, wij moesten het doen met een paar stukken positiekleding.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Volgens mij ...was het meer te doen om door te verkopen op Marktplaats etc. wat een gekte

    BeantwoordenVerwijderen