zondag 18 november 2007

Sinterklaas

Vandaag ben ik samen met papa naar de aankomst van Sinterklaas in Almere-haven geweest. We hadden afgesproken om samen met Deborah en famillie te gaan kijken. Ik kon 's ochtends niet wachten tot we eindelijk weg gingen richting Almere-haven. Onderweg vroeg papa aan mij of ik Raymon wilde bellen want ze hadden heel Almere-haven opengebroken en overal waren er weg-omleidingen. Uiteindelijk konden we toch ergens parkeren, dit was echter nog een heel eind van de haven vandaan en daardoor moesten we nog een heel eind lopen. Daardoor kwamen we wel langs een winkel die ballonnen stond uit te delen die gevuld zijn met iets waardoor je heel erg grappig gaat praten. In de haven was het al heel erg druk en na een tijdje hadden we een plaats gevonden helemaal aan het einde van de kade. Het was gelukkig niet zo koud als vorig jaar en het bleef ook droog. Nadat Sinterklaas weg was zijn we nog op zijn stoomboot geweest en daarna zijn we (helaas zonder Anne-Fleur en mama) pannenkoeken wezen eten op het pannenkoekschip. Daar zag papa nog een bekende cabaretier, n.l Arie Koomen van Arie en Sylvester. Hij had hem graag verteld dat hij en mama binnenkort naar hun gaan kijken in theater en dat ze dan op de eerste rij zitten, in het midden en of ze dan vooral mama er (knipoog) niet uit willen halen wanneer ze een slachtoffer zoeken. Nou ja, mama valt meestal toch wel heel erg op door haar Aziatische uiterlijk wat (hopelijk) als een lap op een dolle stier bij deze cabaretiers werkt. Daar zal vast nog wel eens een berichtje aan gewijd worden.

5 opmerkingen:

  1. OV is dan zo gek nog niet. De bus gaat rechtstreeks - via een busbaan - naar Almere-Haven. Volgend jaar gaat Anne-Fleur met jullie mee en ook met lampionnetjes lopen. Leuk dat je met papa een gezellige dag hebt gehad. Waar zijn de pepernoten die je van de Pieten hebt gehad, gebleven?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heb je je schoentje al gezet en een liedje gezongen voor de Sint?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. GOh...hier in Terneuzen kwam de Sint ook met de stoomboot aan zaterdag ...die is wel heeeel snel naar Terneuzen komen varen ....leuk dat je een gezellige middag hebt gehad samen met je Pa.
    Volgend jaar gaan Mama en je zusje ook vast mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Yanky als je "aangevallen "wordt in de voorstelling ...dan kun je nog altijd weg lopen.
    Dat hebben wij gedaan toen we in de jaren 70 naar de film "Turks fruit "gingen met vrienden ...we vonden het zo onfatsoenlijk en gingen weg. Toen mijn vriendin dit laatst aan haar kleindochters [ 17 en 19 jaar] vertelde vielen ze bijna van de bank van het lachen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Turks Fruit wordt als een van de beste Nederlandse films ooit beschouwd.

    BeantwoordenVerwijderen