donderdag 4 september 2008

Melissa traktatie

Vorige week dinsdag was - zoals jullie allemaal weten - Melissa jarig. We hadden onze vaste ijscoman gevraagd om naar het schoolplein te komen waar alle kinderen een keuze mochten maken uit zijn aanbod in de vorm van een ijsje met 2 bollen. De kinderen wisten van niets en waren allemaal erg nieuwsgierig waar Melissa op zou trakteren. De juffrouw kwam op de afgesproken tijd met alle kinderen naar het schoolplein waar Yanky en ik al stonden te wachten. Ze kwamen meteen op ons afgelopen om te vragen wat de traktatie zou zijn. Wij hielden uiteraard onze mond en de juffrouw zei dat ze maar even moesten gaan spelen. De kinderen verspreidden zich over het schoolplein. Toen de ijscoman arriveerde en het schoolplein op reed kwamen de kinderen binnen 2 seconden aangelopen. De juffrouw vertelde dat het haar nog nooit gelukt was om ze zo snel te verzamelen. Ze vormden een mooie rij voor de ijscokar en als laatste kreeg Melissa een ijsje. Zie hieronder voor een fotoimpressie.

2 opmerkingen:

  1. Erg leuk...en voor haar om nooit te vergeten.!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was heel leuk dat de juf meedeed met het geheimhouden.

    Er waren 2 moeders die het telefoonnummer van de ijscoboer vroegen, omdat zij ook op ijs wilden trakteren als hun kinderen jarig zijn. Goede zaken voor de ijscoboer.

    Melissa's ijsje was trouwens gratis. Leuk cadeautje van de ijscoboer!

    Melissa's verjaardagsfeest - kids survival - was ook een verrassing voor haar vriendinnetjes en een vriendje. De ouders wisten het wel, maar hielden hun mondje dicht.
    De kinderen vonden het geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen