dinsdag 10 oktober 2006

Goed nieuws

Wat een heerlijk bericht om de dag mee te beginnen: de pedo partij doet definitief niet mee met de komende Tweede Kamerverkiezingen van november. De partij heeft de benodigde 570 handtekeningen niet bij elkaar gekregen. De kinderen kunnen dus weer gewoon buiten spelen, of niet? Nu deze pedo's niet meer al hun tijd hoeven te stoppen in het voorbereiden van de verkiezingen kunnen onze kleuterneuqerts weer al hun tijd stoppen in het (hopelijk alleen maar) kijken naar kleine kinderen. Met de opening van Flevofuture voor de deur komen er straks 120 "voormalige" klinderneuqerts, moordenaars of combinaties hiertussen. Ze hebben de naam van de kliniek maar verandert in Oostvaarderskliniek omdat future wel een erg positieve naam is. Dat de kliniek in de Stripheldenbuurt ligt en niet in de Oostvaardersbuurt maakt waarschijnlijk niet uit. Alhoewel ik me kan voorstellen dat de naam Stripheldenkliniek helemaal een verkeerd beeld geeft.

1 opmerking:

  1. Kijk....dat is zeker goed nieuws ........dat heb ik bij hun presentatie al geschreven .....als ze geen genoeg handtekeningen krijgen....kunnen ze geen politieke partij beginnen.
    Maar waakzaamheid blijft geboden zolang er nog vele gekken vrij lopen en b.v met kleine meisjes chatten zie P.R de Vries in zijn laatste t.v uitzending....nog wel een Politieman notabene.

    BeantwoordenVerwijderen