zondag 1 oktober 2006

Vreselijk

"Een 19-jarige fietser uit Axel is vrijdagavond rond 18.00 uur om het leven gekomen bij een ongeluk op de Nassaustraat in Axel. Hij werd geschept door een automobilist (22) uit Axel, die na het ongeval is doorgereden. Korte tijd later is hij door de politie aangehouden. De bestuurder van de auto bleek teveel gedronken te hebben. Zijn auto is door de politie in beslag genomen en de man zit vast".

Christian en Daniëlle hebben het zien gebeuren. De jongen (Bjorn de Brouwer) had net afscheid genomen van zijn vriendin. De jongen reed voor de bus en opeens kwam er een auto met hoge snelheid voorbij, die de bus sneed maar daar reed dus de fietser. Zijn vriendin zag het gebeuren omdat ze in de bus zat.

Het schijnt dat de automobilist (Ahmed) ruzie gehad had in het café, behoorlijk gedronken had en zo met hoge snelheid wegscheurde.

3 opmerkingen:

  1. Daar zijn geen woorden voor.
    Die gast krijgt een strenge straf hopelijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zijn moeder kwam ook net voorbij. Ze hebben haar naar het ziekenhuis moeten brengen omdat ze zo hysterisch was. Vreselijk om te ontdekken dat je kind daar ligt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is vreselijk. Ik neem alleen wel aan dat die bestuurder het niet expres deed. Hij zal zeker zwaar gestraft moeten worden, voor dronken achter het stuur gaan zitten en daardoor roekeloos te gaan rijden. Het feit dat de bestuurder Ahmed heet heeft volgens mij verder nergens mee te maken.

    BeantwoordenVerwijderen