zondag 12 oktober 2008

2de huis

Vandaag zijn we naar de 2nd home international beurs geweest. Dit is een beurs voor iedereen die zich wilt oriënteren op de koop van een 2de, 3de of nog meerste huis. We hebben al een tijdje het plan om iets te kopen voor de investering en om zelf ook eens een keer naar toe te gaan. Meteen bij binnenkomst kregen we het al moeilijk. Want we hadden nog nooit stil gestaan bij een vakantiehuis in Spanje terwijl ze daar hele mooie en interessante projecten hebben. Melissa en Anne-Fleur hadden het gelijk naar hun zin en waren meteen een paar stands verder zodat we in het begin geen fatsoenlijk gesprek konden voeren. We hebben ruim 3 uur in de 2 hallen door gebracht waarbij het het langst bij de stand van 2ndhomes hebben gezeten. Zij hebben vakantiehuizen in o.a. Bali en die zien er zo ontzettend mooi uit, deze staan dan ook gelijk met stip bovenaan ons wensenlijstje. Verder staan er op dit lijstje een mooi appartement in de Franse of Oostenrijkse alpen. Verder zijn er natuurlijk ook mooie objecten in Nederland of Belgie. Dit object (naar de prijs mag er in de comments geraden worden) is voorlopig nog niet haalbaar.

5 opmerkingen:

  1. Nico is eigenlijk degene die zich bezig hield met het investeren in een vakantiehuisje. Ik vond het een goede investering - mits de woning goed beheerd en onderhoud wordt -, maar hield mij niet echt mee bezig, omdat het niet op korte termijn gerealiseerd zou worden.
    Na vandaag ben ik ook enthousiast geworden, zie ik het als een doel waar wij naar toe kunnen werken. Een 2e woning in Bali of een MGM-residence appartement voor eigen gebruik en verhuur is een mooie investering.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat dacht je van "en" in je laatste zin?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Laat me raden, jullie hebben én de hoofdprijs in de Staatsloterij gewonnen en de hoofdprijs van de Postcodeloterij.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Waarom hebben jullie niks gezegd over een gewonnen hoofd prijs hahaha
    We wisten al dat jullie er over dachten om een vakantie huis te kopen , en tja als je naar een beurs gaat dan ziet het er fantastisch uit natuurlijk.
    Bali is geweldig ...alleen komt er altijd een flinke prijs bij om de plaats te bereiken.
    Als we het geld hadden en jonger waren zouden we er ook over denken.
    Ook is het mooi dat het verhuurd en schoongemaakt wordt.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Als je dan toch bezig bent. Neem dan een huisje in Zeeuws Vlaanderen. Midden in de polder, dat zeer geliefd is bij fietsers en wandelaars. Op 10min. rijden van een overdekte skipiste, 25 min. rijden naar Antwerpen en Gent.
    Ook een prima investering!

    BeantwoordenVerwijderen