maandag 6 oktober 2008

Fantastisch aanbod

Zo, we zijn net terug van Snowbase in Terneuzen. Het was een SnowDown avond van Dow. We werden om 19.00 uur verwacht waar we eerst uitleg kregen over de op te richten vereniging. Nou, dat viel ons heel erg mee. Ze willen 1 jaarkaart per 5 leden aanschaffen. Dat kost 100 euro per jaar, per lid. Dan kun je dus een heel jaar onbeperkt gaan skiën mits er natuurlijk plaats is. Kwestie van even bellen naar Snowbase en reserveren.

Normaal kost een jaarkaart van Snowbase 675 euro. Een uur skiën kost 17,50 door de week en 19,50 in het weekend. Dus als je 6 keer geweest bent, heb je je jaargeld er al uit. Niet gek he? Daarbij krijg je 25% korting op lessen en ook willen ze ongeveer 6 keer per jaar een avond organiseren met ook competities e.d. Of korte skitrips organiseren.

Na de uitleg kregen we een rondleiding, maar wij wisten de weg al natuurlijk en vervolgens konden we een uur skiën voor 10 euro. We hebben afgelopen zaterdag onze eerste officiële les gehad en dat gingen we vanavond herhalen. Het ging best lekker allemaal en we genoten weer met volle teugen.

Daarna was het uitblazen in de lounge met wat hapjes en konden we gelijk inschrijven. Er was veel animo voor, dus het zal wel allemaal doorgaan. Fijn van Dow hoor! Misschien iets voor Nico om een carrièreswitch te maken?

4 opmerkingen:

  1. Dat kan ik me goed voorstellen dat er veel belangstelling voor was. Om nu een carriereswitch te maken om lekker goedkoop te gaan skien is mischien niet helemaal verstandig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dow heeft natuurlijk nog veel méér te bieden dan goedkoop skien.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. O...jee dat is erg mooi allemaal maar......nou zullen we jullie niet veel meer zien in Scheldorado denken we.
    Wij komen weer net terug ...afgepeigerd etc GRAPJE.

    Donderdag weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Haha, natuurlijk komen we nog wel naar Scheldorado. We waren gisteravond pas na 22.00 uur thuis en wilden vandaag even de benen rust gunnen. Een mens moet af en toe toch even bijkomen, nietwaar? De yoga, skiles, bodybalance en fitness maakt me heel fit, maar ik voel de spieren toch her en der kreunen.

    We zitten met SnowDown niet vast aan een bepaalde dag, kunnen het zelf indelen. Das het gemak weer. We willen nog wel een paar lessen volgen voor de wintersport.

    BeantwoordenVerwijderen