zondag 9 juli 2006

Eindelijk

Het viel me niet mee om een nieuw blog te maken. Maar de aanhouder wint.
We hadden plannen gemaakt om met de auto door ItaliƩ te gaan trekken. Onze auto gooide echter roet in het eten door enkele dagen voordat we zouden vertrekken, eigenaardigheden begon te vertonen. We wilden het risico niet lopen om onderweg problemen te hebben met de auto dus hebben we maar een "last minute"-reis geboekt. Naar Turkije, Bodrum.
We zijn weer terug uit het warme Turkije waar we het zeer naar onze zin hadden. Heerlijk eten en drinken, een prachtig uitzicht over de zee en een prachtig **** hotel. Naar mijn idee zijn we mooi op tijd vertrokken want het werd er de laatste dagen steeds drukker in en om het hotel. Het werd rumoerig en je gaat steeds meer mensen zien die zich schoftig gedragen.
Waar moet dat heen???
Het is even wennen om weer voor onszelf te moeten koken, tafel dekken en weer op te ruimen.
We hebben daar geleefd als een God in Frankrijk en staan nu weer met beide voeten op de grond.
De terugreis verliep zeer voorspoedig totdat we bij onze auto kwamen die niet wilde starten. De ANWB heeft ons verder geholpen maar liet ons eerst anderhalf uur wachten op het parkeerterrein van Schiphol.
Vervolgens zijn we met behoorlijke snelheid naar huis getuft waar we nog wat rare figuren zijn gepasseerd die naar mijn idee niet op de weg, en vooral niet in een auto, thuis horen.
We hebben echter geen agenten gezien die dat soort mensen aanpakken, waarschijnlijk te druk met de bekende andere dingen.

Straks moeten we weer aan het werk en denken we stilletjes aan weer aan de volgende vakantie.
Haha........ Je maakt hier wat mee. Staat Ilona hier opeens met een kip in haar handen in de huiskamer. Het beest moest uit zijn benarde positie worden verlost want de kip had een touwtje om haar poten weten te draaien. Het afgeknipte touwtje werd vervolgens opgevreten door een van onze poezen.
Het blijft leuk hier.....

2 opmerkingen:

  1. Sorry voor de vele tikfouten. Toe aan vakantie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je kunt je oude posts nog aanpassen hoor. Leuk stukje verder. Mooi dat jullie het zo naar de zin hebben gehad.

    BeantwoordenVerwijderen