woensdag 12 juli 2006

Verkering

Het doet toch raar ook al is hij 18 jaar. Komt er zaterdagavond een sms binnen met: Ma, mag mijn vriendin vannacht blijven slapen? Oef! Vriendin????? Blijven slapen?????Jarenlang was dit onderwerp taboe. Praat niet over meisjes. Maar goed, wij wachten af. Rond half 6 zondagmorgen komen ze thuis. Vervolgens krijgen we haar rond een uur of half 3 te zien zondagmiddag. Mooi meisje! Heel slank, leuk gekleed, lang haar en beleefd. Wat wil je nog meer! Ze heet Daniƫlle.

Later horen we dat ze bijna 16 is. Gelijk denk je dan: weten haar ouders hiervan? Dat ze al met jongens slaapt? Zo jong nog. En zo laat op pad? Waar is de tijd gebleven dat je om 12 uur thuis moest zijn. Toen was dat natuurlijk al hopeloos ouderwets haha. Maar goed, dat is tegenwoordig allemaal normaal. Zegt men. Ik vind het veel te jong maar het leed is al geschied. Laten we hopen dat ze niet te snel afwisselen maar een vaste relatie op die leeftijd? We wachten weer maar af.

4 opmerkingen:

  1. 15 jaar, dat is nog behoorlijk minderjarig. Christian is al meerderjarig, is dit geen gevalletje "seks met een minderjarige?" wat bij de wet verboden is. Ik hoop maar dat haar ouders het goedkeuren. Half zes thuis komen voor een 15-jarige is natuurlijk belachelijk voor woorden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt gelijk, die hebben natuurlijk braaf naast elkaar gelegen met de handen boven de dekens. ;-))

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo zeg.....Seks mag pas als je getrouwd bent hoor.
    Echt iets voor een man om daar weer gelijk aan te denken.haha
    Zucht waar is de tijd gebleven dat mijn kinderen om 12 uur thuis moesten zijn.
    Och voor een ander weten we zo goed hoe het moet maar als we er zelf voor staan dan .....

    BeantwoordenVerwijderen