woensdag 5 juli 2006

Schande

Lousewies heeft het klaar gespeeld om, terwijl D66 bijna geen zetels meer heeft, dit kabinet te laten vallen. En hoe nu verder? In ieder geval nooit meer met D66 en als het even kan ook niet met Wouter Bos(kabouter).
Laten we hopen dat we spoedig uit deze crisis komen en dat er weer een kabinet komt met Jan Peter Balkenende als Minister President en Minister Zalm als minister van financien.
Ons land zit echt niet te wachten op weer een Sinterklaas die veel belooft voor de armen in de samenleving maar deze mooie beloften niet kan waarmaken, tenzij de staatsruif weer geplunderd wordt.
De staatskas komt net weer een beetje op orde. Hij weet de hand op de knip te houden. Moge Lousewies en Femke, ook zo'n roeptoeter, in de tweede kamer voor hele lange tijd het zwijgen opgelegd worden.

1 opmerking:

  1. Ik hoorde dat vandaag D66 meteen een motie van wantrouwen tegen Minister Verdonk gaat indienen. De verwachting is dat deze met een nipte meerderheid verworpen zal worden omdat het CDA met VVD, LPF en een aantal kleine chritelijke partijen tegen zullen stemmen.

    BeantwoordenVerwijderen