maandag 17 juli 2006

Goed nieuws

Opper Pedo

Goed nieuws vandaag, het toppunt van democratie, de pedopartij wordt (in eerste instantie) niet verboden, we zijn af aan het zakken naar een bananenrepubliek. Het lachtertje van de wereld vwb democratie. Ik ben benieuwd wat het CDA hiervan vindt, ik kan in hun standpunten in ieder geval niets (meer) vinden over normen en waarden.

Wat wordt de volgende partij? Een partij die geweldplegers hun gang laat gaan, of die diefstal toe staat? Mischien komt er ook weer een partij die een Arische overheersing nastreeft, o nee, die bestaat al. Een ruimdenkende samenleving is mooi, soms overdrijven we echter een beetje. Ik weet dat het moeilijk is om een grens te trekken maar zou het niet zo moeten zijn dat alles wat verboden is op geen enkele manier als ideaalbeeld van een politieke partij zou mogen dienen en de partij daarom verboden zou moeten worden?

2 opmerkingen:

  1. Het is werkelijk van de gekke....dat ALLES maar kan in Nederland en natuurlijk lopen we weer voorop en maken we ons belachelijk in de wereld.
    Ik was er vrijwel zeker van dat de rechter de partij niet zou verbieden, en als ze genoeg stemmen krijgen [maar dat zal niet ]
    komen ze in de kamer braak braak.
    Maar.... zelf lid worden van een partij en duidelijk je stem laten horen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Over bepaalde dingen moet men niet discuseren maar direct de kop indrukken. Maar in ons landje moet men er eerst over brainstormen. Dat men zoiets serieus neemt!!
    De voorstanders hiervan hebben waarschijnlijk zelf geen kinderen. Het idee dat men kinderen voor dat soort dingen gebruikt. Walgelijk.
    In BraziliƩ mag men niet aan kinderarbeid doen en worden de kinderen teruggeplaatst bij hun ouders waar niks te eten is. Daar maken we ons sterk in, in de keuken kijken van andere landen. Maar wat is het bij ons in de keuken een rotzooi aan het worden.

    BeantwoordenVerwijderen