vrijdag 11 januari 2008

Wii

Op eerste kerstdag had B uit Hong Kong een Wii meegenomen. Ik wist wel dat dit een leuk apparaat was maar zo leuk had ik het niet verwacht. Ik (en vooral ook Melissa) had dat ding meteen bovenaan het verlanglijstje gezet. Yanky vader had zo genoten van ons enthousiastme dat hij er een aan Melissa beloofde. Helaas had de halve wereld dat gedaan zodat er geen Wii's meer te krijgen waren/zijn. Mondjesmaat komen er Wii's beschikbaar en deze zijn meteen verkocht. Op websites als marktplaats.nl e.d. worden 2de hand Wii's voor dik honder Euro meer verkocht dan de winkelprijs, daar hebben we dus geen zin in. Wachten tot er weer eens iemand uit Hong Kong deze kant uitkomt wilde ik niet dus vandaag was ik weer een tocht langs alle Speelgoed- en Electronicazaken van Almere-stad begonnen. Bij de mediamarkt hadden ze er nog geen. Bij een in spelcomputers gespecialiseerde zaak haden er ook nog geen. Bij de derde winkel - een Bart Smit - zag ik er ook geen staan. Toch maar even gevraagd of ze er geen binnen hadden gekregen. Het meisje vertelde mij dat ze er net 3 had binnen gekregen. Doe mij die maar zei ik tegen haar en vol trots liep ik een paar minuten later met een dik gevulde BS-tas de winkel uit. Nu zal je je afvragen: wat is er nou zo leuk aan een Wii? Deze spelcomputer is niet zoals andere, hij heeft een bediening die uniek is en daardoor het speelgenot behoorlijk vergroot. Kijk zelf maar eens hier. Er komt zelfs een fitness programma voor uit.

4 opmerkingen:

  1. Leuk speeltje. Kan dat spel waarover Christian mailde, hier ook op?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vast wel een prachtig ding maar ik vind het allemaal nogal visueel. En dan die vechtsport waar maar in het wilde weg wordt geschoten, net zolang tot het mannetje niet meer overeind kan komen. Tennis vanuit een luie stoel, evenals vissen, voetballen, vliegen, zwemmen, noem maar op. Je moet de deur niet meer uit om visueel te sporten. Heee! (lampje) Fileproblemen opgelost!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Aangezien de spelcomputer van Melissa is zul je begrijpen dat er geen geweldadige spelletjes op komen. Ik weet niet wat voor weer het bij jullie was maar hier was het afgelopen weekend niet zo goed, nu is het zonnig maar ja, nu is de school/werkweek weer begonnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De Wii is echt vet-cool. Het is dat ik niet zoveel tijd achter elkaar mag spelen anders zou ik van 's morgens vroeg tot 's avonds laat spelen. Pas zei ik zelfs tegen pappa dat hij me maar 's nachts moest wakker maken zodat we ermee konden gaan spelen.

    BeantwoordenVerwijderen