dinsdag 26 februari 2008

Boerkini

De boerkini is een samentrekking tussen boerka en bikini. Het is omdat het om het woord gaat, zoals je ook monokini hebt en nokini, maar anders is er toch weinig van bikini terug te vinden.

Toch kunnen de dames op het plaatje er nog om lachen. Misschien was het 's ochtends vroeg om een uur of 5, anders lijkt het me toch bloedheet om ermee te zwemmen zo bij 40 graden. Zeg nou zelf, geen gezicht toch? We leven inmiddels in 2008 maar die eeuwenoude tradities zouden toch onderhand verboden moeten worden. Ik vind het ronduit belachelijk dat iemand zich zo in een Europees zwembad durft te begeven en dat het dan ook getolereerd wordt. Wij mogen ook niet gekleed te water.

6 opmerkingen:

  1. Het bestuur van het zwembad in Zwolle waar burquni-gate is begonnen, is om (zal wel iets met beschikbaar gekomen budget ofzo te maken hebben) en de burqini is volledig toegestaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gisteravond gezien dat een journaliste met de bourkini in een zwembad ging en ....ze werd aangesproken door een Moslim [dat zei hij tenminste] ....die het belachelijk vond ...en nauwelijks uit zijn woorden kon zo boos was hij
    Zo komen we nooit tot elkaar zei hij.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Boerkini,wat een gejeweetwel,moesten ze vol steken met sponzen die nemen lekker veel water op,moet je eens zien hoe snel ze die dan weer uit doen.
    Nu wat anders,gisteren niet wezen dansen want ze hadden het pvo gebouw voor wat anders nodig dus hebben we een wandeltocht gemaakt met veertien man van ong.12km.naar Westkant en terug.
    Lekker koffie met appelgebak en een
    geuzje na,lekkerrrrrrr.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. probeersel ben wachtwoord vergeten

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nog even vol houden Jaap ...echt leuk dat je ook bij de club wil horen.

    BeantwoordenVerwijderen