zondag 3 februari 2008

Joran bekent....

Wat eigenlijk zo'n beetje iedereen wel wist is nu bewezen door Peter R(udolf) De Vries. Joran van der Sloot heeft Natalee Holloway (waarschijnlijk) niet vermoord maar ten eerste niets gedaan om haar te redden (waarom bracht je haar niet naar het ziekenhuis, eikel?) en ten tweede, haar zelfs laten verdwijnen in de Caribische Zee. Grote kans dat ze niet eens dood was maar bewusteloos of in een coma en het eerste wat hij dacht: "waarom moet mij dit overkomen?". Hij is er absoluut niet opgekomen om haar naar het ziekenhuis te brengen. Hij heeft geen enkele spijt en er niet eens wakker van gelegen. Het enige wat hij wilt is er geld uit te slaan door zijn boek, interviews bij b.v. de slechtste interviewers van Nederland: Pauw en Witteman (wat een liegende lamzakken zijn dat zeg) en een dikke schadevergoeding vanwege het onrechtmatige handelen van justitie. PeterR wordt er ondertussen ook niet slechter van, ik ben benieuwd wie er vanavond niet heeft gekeken. Het is wereldnieuws en niet alleen in Nederlands sprekende landen. Wat mij wel een beetje tegen valt is dat PeterR niet heeft achterhaald wie precies die Daury is die uiteindelijk Natalee heeft laten verdwijnen.

4 opmerkingen:

  1. Hopelijk kan het gebruikt worden als bewijsmateriaal; anders blijft Joran vrolijk en vrij. Misschien had hij Natalee drugs oid gegeven. Als hij niets met haar dood te maken had, had hij het lichaam niet hoeven te dumpen. Verschrikkelijk dat iemand zo gevoelloos kan zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vanmorgen op het nieuws gehoord dat ze Joran (voorlopig) niet gaan vervolgen omdat er te weinig bewijsmateriaal is. Die Daury is hem natuurlijk allang gesmeerd. Maar wat was er nu met die schoenen? Waarom zijn die weggegooid? Misschien de veters rond haar nek geknoopt? Ik vind het heel erg dat het meisje zo om het leven is gekomen, maar aan de andere kant dwong ze weinig respect af. Coke gebruiken (al die meisjes hadden coke gebruikt), flink gedronken, op de bar uit haar navel laten drinken (?) en direct met een wildvreemde jongen mee. Die Joran is een laffe, gevoelloze rotzak. Hopelijk krijgt hij uiteindelijk levenslang.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hij kan volgens mij hier niet eens levenslang voor krijgen want er is al helemaal geen bewijs dat hij haar vermoord heeft. Zie z*k van een rechter vindt dat er niet genoeg (?) bewijs is om Joran opnieuw te arresteren. Hoe gemakkelijk moet het gemaakt worden, willen ze soms de foto's of video van het geheel nog hebben?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Volgens mij is de rechtelijke macht op Aruba een grote vriendjes kliek.
    Affijn wat moet je er nog over zeggen:
    Wat justitie niet is gelukt ...krijgt P.R de Vries weer eens voor elkaar.
    Wat een ontzettende arrogante gast is dat toch
    Hij is vast heel intelligent.
    Maar hoe groter geest ......hoe groter beest. is een gezegde.

    BeantwoordenVerwijderen