zaterdag 9 februari 2008

Die *aardige* buurman

Afgelopen week werden we gebeld door een mevrouw van de Telegraaf. Of we iets meer wisten van onze nieuwe buurman uit de Reijgerijdreef. Nee, het enige wat we over hen wisten is dat ze pas uit Gran Canaria zijn gekomen waar ze een makelaarskantoor hadden. Ze zijn hier beiden vorig jaar tijdens de open tuindagen geweest en verder zien we ze weinig.

De dame van de Telegraaf was bezig met een onderzoek waaruit bleek dat hij in Engeland bezig is geweest met extreme porno en waarbij een moord werd gepleegd. Slik, de buurman???? Ze wilde weten of hij een duur huis bezat (stond als laatste te koop voor 875.000 euro) en of hij in dure auto's reed e.d. We weten daar verder niets van en hebben ook niets meer gezegd. Voor je 't weet staat Peter R de Vries hier op de stoep!

Gisteren kwam er een mevrouw langs die ook al naar hem informeerde. Ze ging de hele buurt af. 's Avonds lazen we op de site van Zeelandnet en ook op Omroep Zeeland was het te lezen dat er inderdaad een 54-jarige inwoner van Koewacht met zulke praktijken aan de gang was geweest. In de PZC van vandaag stond er niets over vermeld, maar op de site van de Telegraaf wel.

Ik voelde me de laatste tijd niet meer zo op mijn gemak als ik in het donker daar de hondjes uitliet, maar nu wil ik daar helemaal niet meer komen. Brrrr, het geeft een raar gevoel om te weten wat zich daar allemaal afspeelt. Ik vraag me ook af of ze gewoon interesse in de tuin hadden of dat ze eens kennis met ons wilden maken. Yeghhhhhhh!!!!!!!!!

5 opmerkingen:

  1. Wij hadden het ook gelezen op het nieuws, via de weblog en zeiden ...dat is vast die man uit de Reirrijdreef.
    Er stond een foto bij ...wel een balk over de ogen...maar ik herkende hem wel want.....ik heb hem gesproken bij de open tuin dagen.
    Heel vriendelijke man ...hij vond de tuin erg mooi, kortom hij was heel aardig.
    Ik zou mij er ook verder niet mee bemoeien, is toch meer iets van justitie.
    Voor de kranten is het allemaal sensatie en kranten vulling.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. je vraagt je af wat die gast in die grote loods achter zijn huis allemaal uit spookt.
    Gelukkig is het niet jullie naaste buurman en woont hij helemaal apart.

    Laat de kranten het zelf maar uitzoeken.

    jaap

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Getsie. Nu er zo veel mensen op hem letten, zal hij waarschijnlijk niets uithalen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat deze man doet is zeker verwerpelijk maar niet verboden. Er is ook niemand bij het maken van de filmpjes vermoord maar een vrouw is vermoord door een gek die dacht dat het wel een goed idee zou zijn om die filmpjes zelf uit te proberen. Hiermee kan de aloude discussie geopend worden of dit soort filmpjes of b.v. liedjes met geweldadige teksten moeten worden verboden. Schijnbaar is er een behoefte aan en het is niet verboden. Op die manier kan je elke film die een horror karakter heeft of geweldadig is wel verbieden. Maar waar ga je de grens dan trekken?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Schijnbaar verdient het goed dus zijn er heel veel die op die filmpjes kicken. En het waarschijnlijk ook wel naspelen. Als je het touwtje maar niet te strak aantrekt rond de nek zal het wel met een sisser aflopen.
    Geef mij maar een lachfilm. Deep throat hoeft ook niet van mij.

    BeantwoordenVerwijderen