maandag 8 januari 2007

John de Mol de weg kwijt?

Met afschuw heb ik het volgende krantenbericht gelezen. Kan het nog ranziger? Vast wel, laat dat maar aan De Mol en zijn medewerkers over. In het verleden kwamen nogal eens leuke programma's (zeker voor de massa) waar miljoenen mensen naar keken uit de koker van John de Mol, zeker in het pre-Talpa tijdperk. Dit laatse stukje "kwaliteits-tv" (waarschuwing: ranzige tv!!) heeft een schamele 200.000 kijkers getrokken die vervolgens bijna allemaal geklaagd hebben. Over welk programma ging het dan zullen jullie je wel afvragen, het ging om het programma "Anatomie voor beginners" waarin de omstreden anatomieprofessor Gunther von Hagens (lekkere naam ook) de kijker meeneemt op een nog nooit eerder vertoonde reis door het lichaam. “Voor het eerst zien we - soms schokkende - beelden die normaal voorbehouden blijven aan artsen en medisch studenten“. Goh, waarom zou dat nou zijn? Mischien omdat het voor niet werk-gerelateerde mensen te ranzig om fatsoenlijk naar te kijken?? Mischien een tip voor John: probeer eens normale tv te maken ipv altijd maar die programma's die moeten scoren en na een paar uitzedingen weer van de buis verdwijnen omdat het gewenste aantal kijkers niet naar tevredenheid is.

2 opmerkingen:

  1. Niet te geloven ....ik had er over gelezen in de krant, dat er zo'n programma zou komen .....walgelijk....ik hoef zo iets niet te zien.
    Talpa sorry Tien.....zal vast niet lang meer bestaan denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het zou zo leuk zijn als er weer eens ouderwets gelachen kon worden om programma's. De meeste programma's zijn eerder om te huilen. Of wat zien we nog van de (vakantie)landen? De presentator heel erg close-up (tegenwoordig zie je alleen nog van die grote koppen heel erg dichtbij), dat ze urenlang staan te kletsen met iemand en andere onzin wat niet eens betrekking heeft op zo'n land. Wat ook erg in is: op verschillende zenders hetzelfde programma uitzenden. Zoals van de week weer dancing on ice begint en sterren dansen op het ijs. Of extreme make-overs. Yegh!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen