maandag 1 januari 2007

Prijs!

Een inwoner van de provincie Groningen mag zich multimiljonair noemen. Hij of zij heeft de hoofdprijs van ruim twintig miljoen euro gewonnen in de Oudejaarsloterij. Een inwoner van Zuid-Holland strijkt 12,2 miljoen euro op. Dat heeft de Nederlandse Staatsloterij maandag bekendgemaakt.

Vier mensen wonnen een miljoen euro. Vorig jaar viel de hoofdprijs van twintig miljoen euro in Noord-Holland en het jaar daarvoor in Noord-Brabant. Volgens de Staatsloterij zijn de laatste vijftien jaar 74 mensen miljonair of multimiljonair geworden dankzij de Oudejaarsloterij.

Vier gezinnen aan De Maai in Liempde winnen de postcodekanjer van 13,9 miljoen euro. Dat bleek tijdens de trekking van de twee letters van de postcode, maandagmiddag in Liempde: NT.
De wijkprijs bedraagt 7968 euro per lot. Die wordt verdeeld onder iedereen in het Brabantse dorp die een lot heeft gekocht. In totaal gaat het hierbij om tien miljoen euro. De vier gezinnen die de hoofdprijs verdelen, wonen in boerderijen.

Bron: www.nu.nl

5 opmerkingen:

  1. Tja en .....1 gezin [een ouder echtpaar had afgelopen vrijdag op hun afschrift gezien dat het EERSTE lot was afgeschreven....heb je dan geluk
    Wij doen vanaf het begin mee en denken nu toch ook wel eens aan de beurt te zijn. ! ! !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee maar! Er is zojuist 16,75 op mijn rekening bijgeschreven. Gewonnen in de oudejaarsloterij van de staatsloterij. Ik had 5,5 loten. Tsssssssssss.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat komt omdat je het te graag wilt, je rekend er min of meer op en zal het daardoor nooit krijgen. Volgens mij moet de correcte link trouwens deze zijn

    BeantwoordenVerwijderen
  4. nou ja...waarom koopt iemand een lot van de staatsloterij ....om eens een prijsje te winnen mischien ! ! !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gelukkig in de liefde, ongelukkig in het spel.

    Beter zo dan andersom, nietwaar?

    BeantwoordenVerwijderen