woensdag 8 november 2006

Dag bonus.

Het is maar goed dat Stanny begonnen is met wat werkzaamheden naast zijn werk bij DOW. Een bonus zal dit jaar wel vergeten kunnen worden aangezien DOW Corning (dochteronderneming van DOW Chemical) een "waanzinnige" schadevergoeding gaat uitkeren van maar liefst 950 - 15.000 Euro. Nou, daar zullen die vrouwen blij mee zijn. Het schijnt dat deze protheses werden gebruikt bij vrouwen die een borst waren kwijt geraakt tgv een borstkankeroperatie (mamaprothese). Denk je nog enigzins fatsoenlijk eruit te kunnen zien dmv zo'n prothese, is dat ding zo lek als een vergiet. Het lijkt mij dat de bedragen in geen vergelijk staan met de schade die die vrouwen hebben geleden. Als bedrijf sla je dan toch eigenlijk een behoorlijke flater want een negatievere manier van reclame is nauwelijks denkbaar. Stanny, voordat je last krijgt van een angstaanval, de aandelen hebben schijnbaar geen last van dit nieuws

2 opmerkingen:

  1. Ik zou zeggen: bestel een kruiwagen en vertel het vrienden, kennissen en familieleden. Kindertjes genoeg die achter zo'n kruiwagen willen lopen.

    Zo kunnen wij dan weer op wintersport.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We zijn gelukkig niet afhankelijk van dat soort praktijken, dus onze bonus loopt geen gevaar.
    We zijn afhankelijk van persoonlijke-en plantdoelstellingen.
    Ook wij hebben wel te maken met klantenklachten en dan liggen de bedragen aanzienlijk hoger.
    Vooral wanneer het gaat om de automobielindustrie die dan productieverlies lijdt doordat het door ons geleverde product te laat of niet goed blijkt te zijn.
    Er zijn merken die het minder nauw nemen en daarmee wordt het dan op een akkoordje gegooid.
    Als je die verhalen hoort, wordt er heel wat afgehandeld. En uiteraard draait uiteindelijk alles om de poen.
    En zo draait de wereld maar door. Door allerlei concessie's te doen tussen alles en iedereen.
    Neem de "leden" van ..... die onlangs zijn vrijgelaten en nog een flinke gouden handdruk meekregen ook.
    Men heeft de fout gemaakt deze mensen op te pakken omdat ze zich nooit verdacht gedroegen en altijd braaf naar hun werk gingen enz.
    Misschien mag ik ook nog een claime verwachten, als het iemand in zijn hoofd haalt om met een kruiwagen de A27 op te gaan in de veronderstelling dat de kruiwagen gebruikt mag worden op de openbare weg enz. Dit vanwege het feit dat de leverancier geen gebruiksaanwijzing aan zijn product heeft toegevoegd.

    Gekke wereld.

    BeantwoordenVerwijderen