donderdag 2 november 2006

Verkiezingen

Ook de uitnodiging om te gaan stemmen op 22 november al ontvangen? Vandaag kregen wij de onze binnen. Weten jullie al wat je gaat stemmen? Op deze verzamelpagina staan een heleboel links naar verschillende stemwijzers die waarschijnlijk allemaal een ander advies geven. Yanky had pas de test op stemwijzer.nl ingevuld en daar kwam een ultra-rechts advies uit, ze schrok zo erg dat ze meteen al haar antwoorden wilde veranderen zodat er een ander advies dan Hilbrandje Nawijn uit zou komen. Ook Marco Pastors (2de op haar lijst) en "ik ben niet tegen de islam, ik ben tegen de uitwassen van de islam" Geert Wilders (3de op haar lijst) zullen niet op haar steun kunnen rekenen. Het is moeilijk kiezen, de rechtse partijen zit vrij dicht bij elkaar en ook de linkse partijen ontlopen elkaar niet veel. Ook komen nu onderzoeken naar hoe de politici zich gedragen naar boven, hier staat het onderzoek hoe vaak 2dekamerleden aanwezig waren tijdens vergaderingen. Grappig om te zien dat oud-SP-Kamerlid Ali Lazrak op één staat. Ziekte, bijkomen van een ongeluk danwel geboorte scoort hoog op de lijst van afwezigheids redenen, al schijnen bijbaantjes nog wel de belangrijkste reden voor afwezigheid te zijn. Je kunt ook alle boeken gaan lezen die de verschillende politici geschreven hebben, ik ben alleen bang dat je dit voor 22 november niet meer gaat redden. Je schijnt als politicus namelijk niet mee te tellen wanneer je geen boek geschreven heb. Verder doen veel politici erg de moeite om zo vaak mogelijk in beeld te komen, Wouter (de) Bos(kabouter) die bij Jensen op de bank zit terwijl hij daar normaal gesproken niet over zou denken om daar te worden afgezeken. Of deze actie door JPB bedacht is om zijn imago op te vijzelen weet ik niet, ik weet dat hij een liefhebber is van snelle auto's, zoals elke normale testosteron houder. Ik ben er nog niet uit wat ik stemmen. Ik had een sterke voorkeur voor Rita, dit was echter voordat de VVD zo dom was om voor Mark Rutte te kiezen. Het resultaat is ernaar: sinds hij fractievoorzitter is wijzen de peilingen uit dat de VVD 10 zetels minder gaat halen. Ik zal eens een aantal stemwijzers invullen en kijk wat daar de grote gemene deler is.

3 opmerkingen:

  1. tis een media circus En de soms schandalige manier van spreken OVER J.P hangt me echt de keel uit maar......dat zal mischien wel veel stemmen op leveren

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat valt dus nogal tegen, JP is nog steeds de grootste in de peilingen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Valt tegen denk je ...nou dan moet je de P>Z>C eens lezen over J.P. vandasg ook weer een artikel over een vrouw die van de bijstand moet leven, 816 euro in de maand is veeel te weinig vind ze. Ze hoopt dat Femke minister van sociale zaken wordt haha.
    Ze vind Balkenende een vreselijke kwal.
    In Helmond moeten ze de voedsel bank van de binnenstad naar het buitengebied plaatsen waarom ?.....omdat de mensen die om voedsel komen hun auto niet kwijt kunnen......
    Hier in Terneuzen zaten 2 vrouwen met grote tassen aan de bar van een cafe, ze zaten daar een paar uur en zeiden vrij luid zo dan gaan we nu de tassen laten vullen bij de voedselbank. vertelde onze buurman die daar wekelijks gaat biljarten.

    Zijn we de weg kwijt geraakt in Nederland ??????

    BeantwoordenVerwijderen