maandag 6 november 2006

uut de polders van............


De eerste productie kruiwagens zijn van de productieband gekomen en zijn gecheckt op kwaliteit, kindvriendelijkheid, duurzaamheid, weerbestendigheid en kan voldoen aan alle eisen die de klant zou kunnen stellen. Het gebruikte materiaal is merendeel afkomstig van Paal en Perk waar men 100% kwaliteitshout verkoopt. Het grenenhout is afkomstig uit de scandinavische landen waar het hout niet al te snel groeit, dat de structuur vaster en duurzamer maakt. Vervolgens werd het enige tijd ter droge gelegd, in afwachting om verwerkt te worden tot kruiwagen.
Inmiddels is het eerste order al binnen gehaald en werd er tevens een deadline aan gesteld. Het is nog maar hobby maar wie weet......
De keuze kan worden gemaakt tussen deze kinderkruiwagen gemaakt uit geïmpregneerd hout dat de weersbestendigheid moet garanderen. Maar het kan ook een leuk effect geven als tuindecoratie. Al bij al, een warboel van spullen dat niet zou misstaan in menig tuin. En al helemaal niet waar kinderen aanwezig zijn.
Kortom: Ze staan startklaar voor vertrek om de wereld te veroveren en als trendsetter te dienen waar dan ook.

Laat jullie tip's maar weten hoe we de productie kunnen optimaliseren. Ik ben benieuwd.
Het volgende project zal waarschijnlijk uit een heel andere sfeer bestaan, of dit project moet zo overweldigend zijn. Dan...........
Afgelopen weekend zijn we bij een winkel in Sluis geweest waar ontzettend veel mogelijkheden lagen om dit soort dingen zelf te maken en aan de man te brengen.
Een mensenleven is echt veel en veel te kort om alle mogelijkheden daadwerkelijk te verwezenlijken.
Ik denk dat er meer mensen zijn die er zo over denken, het leven kan immers reuze mooi zijn.

5 opmerkingen:

  1. Nou dat is mooi dan he ....dat er belangstelling is voor de kruiwagens.....Mijn zoon en schoondochter willen vast ook iets bestellen.....leuke meubeltjes voor de kinder kamers b.v.
    Tja de T.shirt winkel werd door mijn dochter ook zo'n beetje leeg gekocht nietwaar. GRAPJE.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We komen hier in Almere niet meer bij. Mischien kan je een winkel op eBay of Marktplaats beginnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja he je Moeder maakt nogal eens een grap.
    Hoe kwam ik erbij om te denken dat de kinderen nog iets nodig zouden hebben ....ze hebben alles al.

    BeantwoordenVerwijderen