vrijdag 21 september 2007

De Italiaanse Droom

Heb je altijd al het goede leven willen leiden? Droom je van een Bed and Breakfast beginnen in het buitenland? Wil je het hectische Nederland achter je laten en vertrekken naar het eerlijke en eenvoudige leven op het platteland in Italië? Met het nieuwe KRO televisieprogramma "De Italiaanse Droom" krijgen vier stellen de kans om hun leven rigoureus te veranderen.

Vier koppels verhuizen drie maanden lang naar een klein Italiaans dorpje om te klussen aan een Bed and Breakfast, ze gaan hem volledig opknappen, inrichten maar natuurlijk ook gasten ontvangen. Er is echter maar één koppel dat de droomstart kan maken: een eigen Bed and Breakfast! Je kunt je nu aanmelden.

5 opmerkingen:

  1. Heb je jullie al aangemeld?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het lijkt me heel leuk om hier aan mee te doen, maar enige kennis van de Italiaanse taal zal je toch moeten hebben, denk ik. En daar ontbreekt het (nog) aan.

    En 3 maanden verlof opnemen???

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Kijk het lijkt allemaal heel leuk maar.....je moet keihard willen werken.
    Steeds de zelfde werkjes bedden afhalen wassen strijken iedwere dag schoonmaken ...veel heel veel klachten aanhoren niet iedereen is zo makkelijk.
    Sommige mensen maken een puinhoop van hun kamer.
    Het lijkt mooier dan het is denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. We kunnen de klanten tevreden houden met een flesje whisky.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dit is een waanzinnige kans wanneer je overweegd om zoiets te doen. Als je nu al er tegenop ziet of denkt dat de taal of verlof regelen moeilijk gaat worden, kan je er beter niet aan beginnen. In (bijna) elke CAO staat wel iets vermeld over het opnemen van een (gedeeltelijke) sabbatical.

    BeantwoordenVerwijderen