woensdag 19 september 2007

Foetsie

Vandaag is mijn eerste melktandje eruit. Een klein stukje is nog achtergebleven. Eindelijk krijg ik een grote mensentand!
Ik wil het tandje onder mijn kussen leggen voor de tandenfee, maar mama heeft het tandje in een melktandenpotje gedaan. Misschien mag ik het tweede melktandje aan de tandenfee geven. Dit tandje wiebelt al...

5 opmerkingen:

  1. Volgens mij is dat potje bedoelt voor de tandenfee die de tand vanonder je kussen haalt, er een muntje voor in de plaats legt en het vervolgens in het tandenpotje stopt. Vanvond maar eens proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De tandenfee heeft me vannacht gevonden!! Ik had mijn tand onder mijn kussen gelegd en vanochtend lag er een muntje en mijn tand had de tandenfee in het tandenpotje gestopt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. O wat leuk ... zo"n fietsenrek nu wordt je echte een grote meid.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. En nu maar hopen dat ze allemaal mooi recht staan zodat je geen beugeltje hoeft.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gelukkig heb je het fietsen al goed onder de knie. Want hoe vaak gebeurt het niet dat kinderen met hun tandjes op het stuur knotsen tijdens het vallen met hun fiets. Zolang je melktandjes hebt is dat niet zo erg, maar je "grotemensentanden" worden niet zomaar vervangen voor nieuwe.
    Draag zorg voor je tandenpotje, zodat je later kunt zeggen dat je écht al je eigen tanden nog hebt.
    Heeft je zusje al een tandenpotje? Want alles wat grote zus heeft, wilt kleine zus natuurlijk wel even van dichtbij bekijken en/of op haar eigen kamertje zetten. En later met de make-up, het zelfde verhaal denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen